Hei! Jeg har da laget meg blogg. Sist jeg hadde blogg var i 8. klasse. Det var ikke den mest oppdaterte bloggen og det kan jeg ikke love denne blir heller, men jeg bestemte meg for å lage blogg igjen siden jeg er på utveksling i Australia.  Jeg tenkte det å lage blogg var en lur måte å få samlet minnene mine fra året på. 

Hittil har jeg vært i Australia i litt over 2 måneder. De 2 månedene har gått farlig fort. For øyeblikket er det 1 uke igjen av skolen før Spring holidays!! På grunn av en svipp tur hjem til Norge på 11 dager har jeg sittet x antall timer og tatt igjen innleveringer og prøver, så nå blir det godt med fri.

Ellers er Australia fantastisk! Det er et utrolig vakkert land og jeg vil anbefale alle å reise hit. Det er faktisk godt å være borte fra alt kjent og trygt, sette ting litt i perspektiv. For øyeblikket er alt veldig bra. Jeg trives her og blir uggen av tanken på å noensinne må dra hjem... Slenger inn et bildedryss fra de siste 2 månedene! 

Byron Bay♥

Vanlig hverdag♥


Feiring av alle som har bursdag i september og vanlig hverdag♥

Som dere ser har jeg det veldig bra her! 

xx


 


🌏a u s t r a l i a


Legg meg til som venn

Hei! Jeg er Sigrid, for øyeblikket lever jeg livet down under❤️ På denne bloggen kan dere lese alt mulig om livet mitt i Australia!


Arkiv


· September 2016Kategorier


· Blogg · HverdagSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits