Nå har jeg kun 4 måneder igjen  her nede i Australia. Jeg har tenkt å prøve ut blogging igjen selv om jeg ikke har gjort det siden 9.klasse. Let give it a shot! Det at jeg har vært borte fra hjemme er noe jeg har kjent lite på frem til nå. Den siste uken har vært tung med mye skolearbeid. Siden jeg ikke har noe ferie å se fram til før om 5 uker.. kommer litt hjemlengsel krypende inn i tankene. Men jeg prøver å tenke positivt og ser veldig fram til ferie om en måneds tid. Legger ved litt bilder fra den siste tiden. Så er det bare komme med innspill og spørsmål. 
BQrINDqDZU-Dq6W8mPACMGKVPf6WfwlJHdyiaY0BQkx2e1Aq2t93yX4Xy2sOGzgdchF6-LUVCCveM0
1. Sykling på stranda i Byron Bay, NSW                                                     2. Brighton Beach, Melbourne
BOofgaigX5CQcXlxfAT330Er9_3Zh0PqGcm51A0BM3N2gagXsk9wwNgpunYeRCbkTCgE5suFTcFh80
3. Byron Bay ♥♥♥                                                                                            4. Palme treet i hagen.  
 
♥Sigrid
 
 


 


🌏a u s t r a l i a
Hei! Jeg er Sigrid, for øyeblikket lever jeg livet down under❤️ På denne bloggen kan dere lese alt mulig om livet mitt i Australia!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2017 · September 2016Kategorier


· Blogg · Hverdag · Utveksling tankerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits