Hei! Jeg har da laget meg blogg. Sist jeg hadde blogg var i 8. klasse. Det var ikke den mest oppdaterte bloggen og det kan jeg ikke love denne blir heller, men jeg bestemte meg for å lage blogg igjen siden jeg er på utveksling i Australia.  Jeg tenkte det å lage blogg var en lur måte å få samlet minnene mine fra året på. 

Hittil har jeg vært i Australia i litt over 2 måneder. De 2 månedene har gått farlig fort. For øyeblikket er det 1 uke igjen av skolen før Spring holidays!! På grunn av en svipp tur hjem til Norge på 11 dager har jeg sittet x antall timer og tatt igjen innleveringer og prøver, så nå blir det godt med fri.

Ellers er Australia fantastisk! Det er et utrolig vakkert land og jeg vil anbefale alle å reise hit. Det er faktisk godt å være borte fra alt kjent og trygt, sette ting litt i perspektiv. For øyeblikket er alt veldig bra. Jeg trives her og blir uggen av tanken på å noensinne må dra hjem... Slenger inn et bildedryss fra de siste 2 månedene! 

Byron Bay♥

Vanlig hverdag♥


Feiring av alle som har bursdag i september og vanlig hverdag♥

Som dere ser har jeg det veldig bra her! 

xx


 
Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


🌏a u s t r a l i a
Hei! Jeg er Sigrid, for øyeblikket lever jeg livet down under❤️ På denne bloggen kan dere lese alt mulig om livet mitt i Australia!


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016Kategorier


· Blogg · HverdagSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits